Kom meer te weten over Notrak Karton

Ontstaan door liefde voor papier- en kartonsoorten.

Notrak Karton

Notrak Karton is onderdeel van Stuba Grafische Producties. En is ontstaan door liefde voor papier- en kartonsoorten. Door veel ervaring met papier en karton willen wij jullie mooie soorten papier en karton aanbieden op een duidelijke en overzichtelijke manier.

Stuba Grafische Producties

Stuba Grafische Producties in Assendelft heeft zich in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld vanuit een schuur achter een woning in Krommenie tot een alleskunner op grafisch gebied in een modern pand in Assendelft. Het is uitgegroeid tot hét adres voor het MKB en familiedrukwerk, onder meer door de grote keuze voor elke gelegenheid; geboorte, trouwen, rouwen en speciale gelegenheden zoals kerst, jubilea en uitnodigingen, die direct online te bestellen zijn. Maar ook is het daar mogelijk een eigen ontwerp voor te leggen of een idee uit te laten werken door ons.

Dat is allemaal onder één dak bij Stuba grafische producties, waar men gewend is voor grote en kleine opdrachten snel en efficiënt te werken, met de ervaring en kennis van dertig jaar. Vrijblijvend kan contact opgenomen worden voor meer informatie of een passende offerte via 075-6214865 of info@drukkerijstuba.nl. Stuba Grafische Producties is gevestigd aan de Industrieweg 32a in Assendelft.

Door onze ervaring in de drukkerij wereld en onze liefde voor papier hebben wij veel kennis opgebouwd in papier en karton. Wij zijn dan ook trots op het assortiment wat wij jullie kunnen aanbieden!

Assortiment

Monsterkaart

Om kennis te maken bieden wij gratis* monsterkaarten aan om het product te voelen en bekijken, zodat uw project jou gewenste resultaat krijgt. *excl. Verzendkosten

Weggooien = zonde

De omschrijving zegt het al, weggooien is zonde. De reststukjes die wij overhouden van het snijden (A4, 30,5×30,5, etc.) verzamelen wij tot pakketjes, zodat wij het niet hoeven weg te gooien. En voor kaarten maken en knutselen is dit nog goed te gebruiken.

Cameo

Ons papier is onder andere geschikt voor het maken van kaarten met een cameo of een soortgelijke machine.

Verzenden

Wij zorgen dat uw bestelde artikelen zou netjes mogelijk aankomen. Bijvoorbeeld een pakket van linnenkarton – 10 vel is verpakt in plastic (dit zodat het papier/ karton niet nat wordt). Hieromheen gaat bijvoorbeeld een brievenbusdoos of een kartonnen doos bij meerdere artikelen.

Contact

Heeft u vragen over een papiersoort, levering, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelwagen