Over ons

Notrak Karton

Notrak Karton is onderdeel van Stuba Grafische Producties. En is ontstaan door liefde voor papier- en kartonsoorten. Door veel ervaring met papier en karton willen wij jullie mooie soorten papier en karton aanbieden op een duidelijke en overzichtelijke manier.

Stuba Grafische Producties

Stuba Grafische Producties in Assendelft heeft zich in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld vanuit een schuur achter een woning in Krommenie tot een alleskunner op grafisch gebied in een modern pand in Assendelft. Het is uitgegroeid tot hét adres voor het MKB en familiedrukwerk, onder meer door de grote keuze voor elke gelegenheid; geboorte, trouwen, rouwen en speciale gelegenheden zoals kerst, jubilea en uitnodigingen, die direct online te bestellen zijn. Maar ook is het daar mogelijk een eigen ontwerp voor te leggen of een idee uit te laten werken door ons.

Dat is allemaal onder één dak bij Stuba grafische producties, waar men gewend is voor grote en kleine opdrachten snel en efficiënt te werken, met de ervaring en kennis van dertig jaar. Vrijblijvend kan contact opgenomen worden voor meer informatie of een passende offerte via 075-6214865 of info@drukkerijstuba.nl. Stuba Grafische Producties is gevestigd aan de Industrieweg 32a in Assendelft.

Winkelwagen